SEO Marketing

Faste priser. God service. Målbare resultater. Det er hvad du kan regne med, når du indgår i et samarbejde med os, omkring din online markedsføring – specifikt søgemaskineoptimering. Det handler om at forbedre din placering i søgemaskiner så som Google, både på PC, mobile og tablet.

Hvorfor bruge penge på SEO?

  • Søgemaskine optimering er effektivt for virksomheder der sælger produkter eller services online
  • SEO er 100% nødvensigt for at etablere dig på side 1 af Google
  • SEO er billigt sammenligted med andre former for marketing
  • SEO er en langtidssigtet investering – din hjemmeside holder typisk sine gode placeringer et stykke tid efter at vores arbejde er færdigt
  • Du fanger opmærksomheden fra potentielle kunder der allerede er på udkig efter det du sælger

Vi starter med at tage en snak omkring jeres ambitioner og budget, hvorefter vi udarbejder et gratis Review af jeres vigtigste nøgleord samt hvor effektivt jeres hjemmeside arbejder for jer lige nu. Derefter kan vi sammen blive enige om prioriteterne; hvor I selv kan gøre en forskel og hvor vi skal sætte ind. Det er en vigtig proces, da netop du kender din virksomhed og dine kunder bedst.

Vi måler fremskridt hele tiden, og det kan du også gøre. Alle vores kunder får nemlig adgang til de samme data som vi har, i deres egen SEO platform. Her kan I se dag for dag, hvordan det går – hvilket nøgleord er hoppet en side op, og hvor der skal sættes mere ind. Det er 100% transparent, og det er en af grundene til at vores kunder anbefaler os.