SEO Ekspert

De fleste kunder bruger søgemaskiner til at finde produkter, eksperter og services. Konkurrencen er hård, men med god SEO kan du sørge for at netop dit firma har de bedste chancer for at blive set og booket.

Er du en af de mange danske virksomheder der synes online marketing er lidt af en jungle? Det kan vi godt forstå, men det behøver ikke være sådan. Book et møde med os, eller bestil en gratis analyse af jeres hjemmeside og vigtigste nøgleord – så viser vi jer vejen.

Der er større konkurrence for nogle ord end andre, og derfor er det vigtigt, at vi sammen identificerer netop de ord, vendinger og regioner der giver kunder i butikken og kroner på bundlinjen. En masser trafik til jeres hjemmesider uden mere omsætning, er spild af jeres penge og tid. God SEO skal give resultater.

Når I har opnået en top placering på Google af de nøgleord vi sammen har valgt, kan vi flytte fokus til nogle nye. På den måde, kan I opbygge en bred vifte af side 1 placeringer, for et helt almindeligt eller moderat budget.

Skriv eller ring til os for en helt uforpligtende snak om jeres ønsker og planer. Så skal vi nok give et ærligt bud på, hvad det vil koste.