SEO Aarhus

Søgemaskineoptimering er blevet en essentiel del af de fleste virksomheders marketings planer. Konkurrencen for nye kunder igennem Google er hård, og kun en placering på side 1 giver afkast.

Der er mange der lover hurtige resultater, men det er utroligt vigtigt at I føler jer trygge ved jeres SEO firma. At de giver jer klar besked, fornuftig rådgivning, og at I til hver en tid kan se hvordan jeres hjemmeside klarer sig. Det gør vi.

Vi er et lille team med mange års erfaring indenfor online marketing, PR og SEO. Vores kunder tæller alt fra taandlæger, advokatfirmaer, en blomsterbutik, fotograf, restaurant og mange flere. Og de får alle sammen den samme personlige betjening. Det er nemlig vores ønske at vores kunder bliver hængende – og det gør de, hvis vi leverer hvad vi loser, og altid er klar til at hjælpe.

Vores priser og pakker er fornuftige og faste, og I får adgang til et kontrolpanel hvor I kan see hvilke sider og placeringer, alle jeres søgeord ligger på. Vi ilbyder læbende at tilpasse og justere vores fokus, så I kan tilføje nye søgeord, når de andre har nået en top placering.

For et gratis review af jeres nuværende hjemmeside, skal I blot udfylde blanketten til højre. Vi tager også meget gerne en snak med jer om hvad I forventer fra en SEO kampagne, jeres budget, og vores erfaringer med netop jeres marked. Hvis jeres ønsker eller budget er urealistisk, så siger vi det.