SEO Aalborg

Search Engine Optimisation er nøglen til succes for rigtig mange virksomheder og selvstændige i dag. Det betyder at man tilpasser sin hjemmeside og sine online aktiviteter på, for eksempel, de sociale medier, så Google tager notits af det.

At sætte sig på topplaceringerne betyder kunder. Nye kunder, nye muligheder. At være dygtige, at sælge et godt produkt eller service, betyder ikke meget, hvis kunderne ikke kan finde jer.

Men rigtig effektiv SEO handler ikke kun om hvor dygtige jeres konsulenter er. Det handler også om et godt samarbejde.

Der er mange knapper vi kan skrue på, for at synliggøre jer, så som at bygge links fra hjemmesider med autoritet til jeres, men jeres hjemmeside skal også gøre sin del af arbejdet. Derfor starter vi altid med en grundig gennemgang af hvilke ting I selv kan gøre, helt gratis, for at få det største udbytte af vores indsats.

De SEO værktøjer vi bruger, virker. Det ved vi, fordi vores kunder fortæller os at de har oplevet en markant stigning i antallet af nye kundeforespørgsler, de får online, efter kun et par måneder sammen med os. Hvis du gerne vil høre det fra dem, siger du bare til.

Nå ja… Og så leverer vi en service der repræsenterer ’value for money’ fordi vi ikke betaler for store dyre kontorer. I stedet kommer vi gerne forbi jer til en snak omkring SEO til netop jeres brand, virksomhed, produkter eller services.