Gratis SEO analyse

Inden vi begynder at arbejde for nye virksomheder, laver vi en grundig gennemgang af deres hjemmeside.  Vi kigger på deres konkurrenter, målgrupper og markedet for deres produkter og ydelser generelt. Derefter kan vi forventningsafstemme og give jer den bedste rådgivning, inden vi starter. På denne måde får I også en mulighed for at opleve hvordan vi arbejder – helt kvit og frit.

Så grib chancen for at få lavet en gratis, uforpligtende SEO-gennemgangspakke. Den analyse vi foretager er desuden en nødvendig hjørnesten til den senere planlægnings- og strategifase

Når du har modtaget vores analyse, kontakter vi dig for at høre, om du har nogle spørgsmål. Du er ikke forpligtet til at hyre os på noget tidspunkt. Vi foretrækker at lade vores kunder træffe deres egne beslutninger i ro og mag.

Din gratis gennemgang vil indeholde følgende:

  • Data om dine konkurrenter

Vi analyserer hvilken SEO succes tre af dine største konkurrenter har lige netop nu: Hvordan rangerer de på Google? Hvor mange daglige besøg tiltrækker de

Vi analyserer også en af de hjemmesider der ligger højst hos Google for dit vigtigste nøgleord, for at forstå hvad der skal til for at overgå og dermed dominere søgemaskinerne.

De fleste er overraskede over, hvor meget data vi har adgang til. Men det er vigtigt at forstå konkurrenterne, inden vi går i gang med din SEO strategi. Ikke mindst giver det os en ide om hvad det kommer til at koste dig, at opnå de bedste resultater.

  • Gennemgang af din hjemmeside

Hvordan din hjemmeside er bygget, har betydning for at få den største og hurtigste succes med SEO. Omkring 20% af de ’kræfter’ vi skal bruge, kommer fra de ’mursten’ din hjemmeside er bygget af. Derfor er det vigtigt, at fundamentet på din side er så solidt som muligt.

  • Dine vigtigste nøgleord

At vælge de korrekte nøgleord kan være forskellen mellem fiasko og succes. Din hjemmeside dukke op øverst i søgemaskinerne for netop de ord og sætninger, der har største chance for at levere et salg. Derfor fokuserer vi på, at vælge de nøgleord, der genererer profit i stedet for blot trafik. Også her er vores tidligere research absolut essentiel.

Hvordan finder vi dine bedste nøgleord?

Du skriver en kort liste med dine forslag til hvad potentiale kunder eventuelt sørger på. Den bruger vi til at udarbejde en længere liste af ord som rent faktisk figurerer i Google søgninger, samt hvor ofte de bliver brugt, i hvilken sammenhæng og i hvilken del af landet. Du modtager så en kopi af vores liste, samt en vurdering af, hvor meget konkurrence der er på hvert enkelt ord. Vi tager en snak over telefonen om resultaterne, og kan her svare på allejeres spørgsmål, inden I beslutter om det er os der skal hjælpe jer med SEO.

Vores nøgleordsanalyse er designet til at give både dig og os er overblik over mulighederne samt hvor nemt eller svært det vil blive, at nå op på side 1 af Google. Derudfra kan vi ret præcist vurdere din niches onlinepotentiale.

Vores kunder har mulighed for løbende at bede om analyser på et ubegrænset antal nye ord og sætninger, i takt med at jeres hjemmeside og forretning udvikler sig.

Bestil en gratis SEO analyse

Udfyld formularen nedenfor for at bastille din gratis SEO analyse. Vi sender resultatet på email indenfor et par dage, helt uden forpligtelser.

Dit navn:

Email:

Telefon:

Dine største konkurrenters hjemmesider (op til 3):

Din hjemmeside:

Dine 6-12 vigtigste nøgleord som du gerne vil findes for på side 1 af Google:

Hvornår vil du gerne have hjælp til SEO optimering:

Har du et månedligt budget i tankerne?:

Kommentar: